Weekmenu
Menu 27/11 - 01/12
Maandag
- Soep: Tomatensoep
- Dagschotel: Kippengyros met rijst en wintergroenten
- Vegetarische schotel: Vegan tarwekorrels met gestoofde spitskool
- Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
- Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas
Dinsdag
- Soep: Broccoliroomsoep
- Dagschotel: Vleesbrood, braadjus met mosterd, gestoofde wortelen en gratin dauphinois
- Vegetarische schotel: Quornfilet met gegratineerd witloof en puree
- Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
- Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas
Woensdag
- Soep: Brunoise soep
- Dagschotel: Oostends vispannetje met snijbonen en natuuraardappelen
- Vegetarische schotel: Quiche met knolselder, appel en Maredsouskaas
- Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
- Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas
Donderdag
- Soep: Groentesoep
- Dagschotel: Kalkoengebraad, rozemarijnsaus, gestoofde pompoen en gebakken krielaardappelen
- Vegetarische schotel: Ovenschotel met linzen, prei en wortel
- Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
- Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta kip-curry
Vrijdag
- Soep: Preisoep
- Dagschotel: Vlaamse stoverij, perziken en frietjes
- Vegetarische schotel: Chili sin carne
- Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
- Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta kip-curry