Het studentenrestaurant 'The Cube' is elke dag geopend van 10u00 tot 14u00. Je kan er terecht voor een lekkere lunch, een verfrissend tussendoortje of gewoon een snelle gezonde hap. Warme maaltijden zijn verkrijgbaar van 11u30 tot 14u00. Je kan ter plaatse gezellig tafelen met je medestudenten of opteren om je maaltijd te laten serveren in een meeneemschotel. 

Weekmenu

Menu 20/11 - 24/11

Maandag

  • Soep: Rundsbouillon
  • Dagschotel: Vol-au-vent met een bladerdeegje, frietjes en rauwkost
  • Vegetarische schotel: Cassoulet met tofu
  • Alternatieve schotel: Vlaamse hutsepot met gebakken spek
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta Carbonara

Dinsdag

  • Soep: Bloemkoolsoep
  • Dagschotel: Roodbaarsfilet, pestosaus, groentenjulienne en aardappelen in de schil
  • Vegetarische schotel: wraps met champignons en noten
  • Alternatieve schotel: Vlaamse hutsepot met gebakken spek
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta Carbonara

Woensdag

  • Soep: Andijviesoep
  • Dagschotel: Varkensgebraad, vleesjus met ajuin, erwten en wortelen en gebakken aardappelen
  • Vegetarische schotel: Falafel met ananasblokjes, boontjes en tarwerijst
  • Alternatieve schotel: Vlaamse hutsepot met gebakken spek
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta Carbonara

Donderdag

  • Soep: Pastinaaksoep
  • Dagschotel: Macaroni met kaas en ham
  • Vegetarische schotel: Vegan stukjes met spinaziestamppot
  • Alternatieve schotel: Vlaamse hutsepot met gebakken spek
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Gegratineerde tortellini

Vrijdag

  • Soep: Seldersoep
  • Dagschotel: Blinde vink, rode kool met appel en aardappelpuree
  • Vegetarische schotel: Pastaschotel met een korstje
  • Alternatieve schotel: Vlaamse hutsepot met gebakken spek
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Gegratineerde tortellini

Weekmenu

Menu 27/11 - 01/12

Maandag

  • Soep: Tomatensoep
  • Dagschotel: Kippengyros met rijst en wintergroenten
  • Vegetarische schotel: Vegan tarwekorrels met gestoofde spitskool
  • Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas

Dinsdag

  • Soep: Broccoliroomsoep
  • Dagschotel: Vleesbrood, braadjus met mosterd, gestoofde wortelen en gratin dauphinois
  • Vegetarische schotel: Quornfilet met gegratineerd witloof en puree
  • Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas

Woensdag

  • Soep: Brunoise soep
  • Dagschotel: Oostends vispannetje met snijbonen en natuuraardappelen
  • Vegetarische schotel: Quiche met knolselder, appel en Maredsouskaas
  • Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta met Italiaanse ham en kaas

Donderdag

  • Soep: Groentesoep
  • Dagschotel: Kalkoengebraad, rozemarijnsaus, gestoofde pompoen en gebakken krielaardappelen
  • Vegetarische schotel:  Ovenschotel met linzen, prei en wortel
  • Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta kip-curry

Vrijdag

  • Soep: Preisoep
  • Dagschotel: Vlaamse stoverij, perziken en frietjes
  • Vegetarische schotel: Chili sin carne
  • Alternatieve schotel: Hamburger met wedges en coleslaw
  • Pastaschotel: Pasta Bolognaise / Pasta kip-curry