campus Bruges Station

VIVES Brugge Station

VIVES Brugge Station

De Brugse technologiecampus van VIVES bevindt zich op een boogscheut van het station. De opleidingen die je er kunt volgen, kunnen beschikken over de modernste, hoogtechnologische voorzieningen in het hogeschoollandschap in Vlaanderen. Maar dat niet alleen: omdat de technologiecampus vlakbij het station ligt, studeer je ook in het hart van Brugge, een studentenstad met eeuwenoude tradities, gezellige buurten en hypermoderne faciliteiten.

Welkom in Brugge

Op de campus in Brugge hangt er een ongedwongen, persoonlijke sfeer. De docenten zijn gemakkelijk aanspreekbaar en je trekt eropuit met studenten uit andere studierichtingen. Op die manier leer je het leven vanuit vele invalshoeken bekijken. Persoonlijk onderwijs is een van de troeven van de campus in Brugge: de groepen zijn klein en docenten maken er een punt van om te werken en te leven tussen de studenten. Als student kun je ook altijd rekenen op advies en begeleiding, op remediƫring van problemen of op heroriƫntering.

En daarnaast?

De technologiecampus van VIVES is ingebed in de gebouwen van de KU Leuven in Brugge. Op die manier kom je ook, dag in, dag uit, in contact met studenten van de universiteit.

Brugge die scone.

To do in VIVES Bruges Station

Ontdek wat je allemaal kan beleven in VIVES Brugge Station