Het netwerk van VIVES omvat meer dan vijfduizend bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland. Veel van deze bedrijven zijn rechtstreeks betrokken bij een van onze activiteiten: als partner in een onderzoek, als stageplaats voor een van onze studenten of als expert bij een van onze activiteiten.

Samenwerken met bedrijven en organisaties vindt de hogeschool VIVES erg belangrijk. We willen ondernemers ondersteunen met advies en faciliteiten. Dat kan gaan van (markt)onderzoek, ontwikkeling, consultancy, maatwerk, prototyping tot het produceren van kleine oplages of opleidingen op vraag van de klant. VIVES organiseert regelmatig formele en informele activiteiten waar we partners binnen het VIVES-netwerk bij mekaar kunnen brengen. Deze bijeenkomsten hebben als voordeel dat iedere aanwezige hetzelfde doel heeft en je mensen ontmoet die je normaal niet tegen zou komen. VIVES streeft er naar de effectiviteit van deze bijeenkomsten zo groot mogelijk te maken. Of misschien wil je zelf wel met een van de experten van VIVES rond de tafel zitten om te kijken hoe wij elkaar kunnen ondersteunen op het gebied van kennisuitbreiding en innovatie.

VIVES is bovendien een door de overheid erkend opleidings- en adviesverstrekker, waardoor je als kleine of middelgrote onderneming overheidssteun kunt voor verwerven. De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen bij aankoop van opleidingen en/of adviesdiensten.

Contacteer ons

Wat je verlangens ook zijn: VIVES brengt mensen graag bij elkaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. Klik hier voor een lijst met contactgegevens van de contactpersonen van de dienst Onderzoek en Valorisatie R&D. Bovendoen kunnen onze Business Developers u helpen met die eerste kennismaking, advies, protoyping, etc. Hun gegevens kan je hieronder terugvinden.

Nieuwsbrief Onderzoek

Wil je ook op de hoogte blijven van recente onderzoeksprojecten aan hogeschool VIVES? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief onderzoek en ontvang regelmatig nieuws uit onze expertisecentra. Op deze pagina kun je je inschrijven en oudere berichten herlezen.

Jobs, jobs, jobs

Heb jij een vacature, een stage/werkplek of een cool idee voor een bachelorproef? Laat het ons weten! Vacatures en stages kan je inzenden via youngpotentials.org. Voor bachelerproefonderwerpen kan je contact opnemen met een verantwoordelijke binnen het respectievelijke studiegebied waarin je project zou kunnen passen. 

Business Developers

Stijn Bijttebier
Business Developer
e-mail: stijn.bijttebier@vives.be
tel.: +32 496 37 92 72

Evy Declercq
Business Developer
e-mail: evy.declercq@vives.be
tel.: +32 471 82 80 85

Business Developer
Jesse Vrielynck
e-mail: jesse.vrielynck@vives.be