Het netwerk van VIVES omvat meer dan vijfduizend bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland. Veel van deze bedrijven zijn rechtstreeks betrokken bij onze activiteiten. 

VIVES is bovendien een door de overheid erkend opleidings- en adviesverstrekker, waardoor je als kleine of middelgrote onderneming overheidssteun kunt voor verwerven. De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen bij aankoop van opleidingen en/of adviesdiensten.

Contacteer ons

VIVES brengt mensen graag bij elkaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.  Bovendien kunnen onze Business Developers je helpen met die eerste kennismaking. Hun gegevens kan je hieronder terugvinden.

Jobs, jobs, jobs

Heb jij een vacature, een stage/werkplek of een cool idee voor een bachelorproef? Laat het ons weten! Vacatures en stages kan je inzenden via youngpotentials.org. Voor bachelerproefonderwerpen kan je contact opnemen met een verantwoordelijke binnen het respectievelijke studiegebied of de opleiding waarin je project zou kunnen passen. 

 

VIVES DigiHub

Benieuwd naar digitale oplossingen voor jouw bedrijf organisatie? Check in dit filmpje wat we voor elkaar kunnen betekenen!