VIVES-diploma op zak?

Binnenkort studeer je af (proficiat!), je bent net afgestudeerd (proficiat!) of je hebt onze hogeschool al jaren geleden uitgezwaaid (ook proficiat!)? Dat ga je vanaf nu door het leven als oud-student of met een chique woord: alumnus. We sommen de voordelen van je nieuwe status even op. ?

VIVES verbindt met vier pijlers

vier personen drinken samen iets op een netwerkevent

Netwerk

Een goed netwerk is belangrijker dan je denkt. Blijf in contact met oude studievrienden en/of docenten. Het is de toegang tot het werkveld (zowel dicht bij huis als internationaal)

Persoon is aan het koken in grijze keuken

Werk aan je carrière

Je kan bij ons niet alleen terecht voor vacatures maar ook voor onderzoek, bijkomende opleidingen of voor kleinschalige producties (MaakLab).

onderzoeker werkt in labo met proefbuizen

Krijg iets

Blijf op de hoogte van wat er op VIVES gebeurt, kom gezellig iets drinken op een reünie of neem zelf een VIVES-stagiair!

stagebegeleider met student in multimedia room

Geef iets terug

Je hebt een openstaande vacature, stageplaats of je wil een gastles geven? We verwelkomen je graag (opnieuw)!

personen in aula op proclamatie

Hoe kan ik me aansluiten?

VIVESconnect is the place to be, het is gratis en eenvoudig. Nadat je bij ons afstudeert, laden wij je gegevens al op in de databank. Met behulp van je Facebook, LinkedIn of e-mail kan je inloggen en je account activeren, kijk je gegevens nog eens na (zeker e-mail en telefoonnummer) en je bent klaar. 

De databank is zo opgezet dat je informatie maximaal beschermd is. 

Vragen? 

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder? Stuur een mail naar alumni@vives.be. 

Stay connected

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van VIVES? Straks neem je afscheid van je r-nummer en je @student.vives.be-adres. Een tot ziens en geen vaarwel? Absoluut. We hebben je er ook graag bij op onze reünies. Laat hier je privémail achter en af en toe laten we van ons horen.