Bij STUVO zijn we bezig met bijna alles wat jou aanbelangt. Onze sociale dienst helpt je om je studietoelage in orde te brengen, geeft financieel advies en kan je onder bepaalde voorwaarden ook zelf een eigen toelage of renteloze lening toekennen. Onze psychologische dienst staat je gratis en discreet bij als je het wat moeilijker krijgt, en op de huisvestingsdienst helpen we je graag verder bij kotzorgen.

Maar dat is lang niet alles: we organiseren en sponsoren allerlei sport- en cultuuractiviteiten die je leven op en rond de campus een pak plezieriger moeten maken. Daarnaast zijn we ook nog bezig met mobiliteit en voeding, en geven we studenten inspraak: op elke campus is er een STUVO-adviesraad die zich ontfermt over de plaatselijke voorzieningen en activiteiten. Kwestie dat jullie stem wordt gehoord.

Bij STUVO ben je als student méér dan welkom. Loop zeker eens bij ons binnen! Onze hoofdkwartieren bevinden zich aan VIVES Kortrijk en VIVES Brugge Xaverianenstraat, maar ook op de andere campussen zijn onze medewerkers regelmatig aanwezig.

Stuvoloods

Op www.stuvoloods.be vind je alle mogelijke info over onze werking. 

StudentApp

Via app.studentapp.be kan elke hogeschoolstudent zich registreren en krijg je per campus een handig overzicht van alle studentenactiviteiten die door STUVO/jouw studentenstad/studentenclubs worden georganiseerd. Je kunt er ook aan een hele lage prijs een sport- en ontspanningsaanbod aankopen. Waar wacht je nog op?

Contact

e-mail >