VIVES is er voor jou

Met een stevig bachelordiploma of graduaatsdiploma op zak garanderen we je grote werkzekerheid: 96% van onze afgestudeerden heeft binnen het jaar werk - geen hogeschool in Vlaanderen doet het beter. Maar meer dan dat: op VIVES bereiden we je niet alleen voor op die eerste job, maar ook op het steeds veranderende professionele landschap van de 21e eeuw. We zorgen ervoor dat je stevig in je schoenen staat, niet alleen voor de wereld van nu, maar ook en vooral voor de wereld van morgen.

Misschien wil jij ons ook wel beter leren kennen? Kom eens langs op een van onze infomomenten of gewoon tijdens de lesdagen om de echte VIVES-sfeer op te snuiven, een sfeer van drive, connectie en innovatie. VIVES is er voor jou. Tot binnenkort?

Maria De Smet, waarnemend algemeen directeur

VIVES voor je werkt

Met 17 000 studenten zijn we een van de grootste hogescholen van Vlaanderen. We leren je graag kennen: ons uitgebreide aanbod aan opleidingen in 6 studiegebieden is op maat gemaakt van jou als toekomstige student.

Maria De Smet,

algemeen directeur a.i. Hogeschool VIVES

VIVES heeft campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout. Veertien studentenclubs staan mee in voor een bruisend studentenleven op en rond de campussen. Waarom ik dat meteen vermeld? Omdat je studententijd een onvergetelijke tijd moet worden. Terwijl je je diploma haalt, krijg je de kans om nieuwe vriendschappen voor het leven te maken en een netwerk van toekomstige professionals op te bouwen. Daarom hechten we veel belang aan een nauw contact tussen studenten en docenten en uiteenlopende vormen van studentenondersteuning. Zoals ik al zei: we leren je graag kennen.