verkorte studieroute organisatie en management

Verkorte studieroute organisatie en management aan VIVES Zuid en VIVES Noord

Je kiest voor een functie in een team dat de verschillende coördinerende verantwoordelijkheden binnen een bedrijf vorm geeft tot op het hoogste niveau. Als topmedewerker zal je beschikken over organisatorische en digitale vaardigheden en een degelijke bedrijfseconomische achtergrond.

Volg een tweede praktijkgerichte opleiding organisatie en management

Interesse in een tweede praktijkgericht kwaliteitsvol diploma organisatie en management? Zodra je een eerste diploma van een afstudeerrichting binnen het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde op zak hebt kan je bij ons na 1 of anderhalf jaar studie een tweede bachelordiploma behalen.

Hoe kan dit nu? Heel eenvoudig, door je eerste diploma verkrijg je heel wat vrijstellingen wanneer je de studies van een andere afstudeerrichting aanvat. In die mate zelfs dat we 180 studiepunten (of 3 jaar studie) zinvol kunnen herleiden tot een programma van 60 à 80 studiepunten.

Iemand die in het bezit is van twee kwalitatieve, sterk praktijkgerichte diploma’s heeft sterke troeven op de arbeidsmarkt. Je gaat je specialiseren in twee werelden, twee belangrijke onderdelen en kunt dus op meer plaatsen terecht.

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Verkorte studieroute organisatie en management studeren

Je studie in een oogopslag

Studieroute

Heb je een vraag?