Groep collega's

postgraduaat management in de social profit

Postgraduaat management in de social profit aan VIVES Brugge Business School

Social profit staat voor uitdagingen, social profit is in verandering, social profit staat nooit stil. Onze sector drijft op de kracht van mensen, niet alleen professionals, vaak ook een heel netwerk aan vrijwilligers. Bovendien heeft onze sector een heel belangrijke economische meerwaarde. Niet alleen creëert de social profit jobs, ze heeft ook een maatschappelijk belang.

Waar kan ik dit volgen?
Manager

Jouw organisatie binnen deze bijzondere setting professioneel, efficiënt en duidelijk richting geven vergt managementvaardigheden. Tijdens de opleiding Management in de social profit komen verschillende facetten binnen management aan bod. Op een praktische manier bieden we je organisatie de nodige handvaten om haar beleid verder uit te rollen.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het VIVO-vormingsbudget voor volgende sectoren:

  • Vlaamse opvoedings- en huisvestingsinrichtingen – PC 319.01
  • Vlaamse socioculturele sector - PC 329.01
  • Vlaamse welzijns- en gezondheidssector (kinderopvang en gezondheidsinrichtingen en diensten) - PC 331
  • Revalidatiecentra - PC 330
  • Beschutte werkplaatsen

Deze opleiding is eveneens erkend in kader van het RIZIV-functiecomplement voor personeelsleden van verzorgingsinstellingen en -diensten.

Management in de social profit studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Waar kan ik dit volgen?

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen: de lessen gaan door op donderdag van 9.30 u. tot 12.30 u. en van 13.30 u. tot 16.30 u.

Doelpubliek

Leidinggevenden, middenkader en bestuurders in de social profit:

  • Mensen werkzaam in de publieke en social profit sector die hun managementexpertise willen verbreden, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen verwerven.
  • Mensen die hun loopbaan (verder) wensen te ontwikkelen binnen de publieke en social profit sector en handvaten nodig hebben inzake management.
  • Young potentials in de publieke en social profit sector die in functie van hun loopbaan proactief werk willen maken van inzicht in de diverse aspecten van een organisatie.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille