Human Resources

postgraduaat HR, sociaal recht en payroll

Postgraduaat HR, sociaal recht en payroll aan VIVES Noord

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! Staat ook uw organisatie en medewerkers steeds meer onder druk door de snelle veranderingen?

Waar kan ik dit volgen?
HR

Alles moet sneller, beter, wendbaarder… U bent niet alleen! Veel organisaties zijn vandaag op zoek naar een passend antwoord, en vooral HR speelt een cruciale rol in dit antwoord.

MERK OP: In het academiejaar 2021-2022 organiseren we enkel een Expert class Sociaal recht & payroll. In dit programma wordt uitgebreid aandacht besteed aan het sociaal recht en payroll. In het daarop volgende academiejaar 2022-2023 komt een volwaardig postgraduaat die de volledige 'hard' HR belicht.

Een postgraduaat HR, sociaal recht en payroll studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen!

Het handboek ‘Gids voor sociale reglementering in ondernemingen’ van Francis VERBRUGGE is inbegrepen in deze opleiding. Dit boek is uitgegroeid tot dé bijbel voor iedere practicus die een sociaal-juridische vraag heeft. Hij is de bondgenoot, zowel van de payroll-administrator, de assistente van de personeelsdirecteur, als van de personeelsdirecteur zelf. 

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 0,5
Lesdagen: de lessen gaan door op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

Deze expert class is een must voor HR-medewerkers die zich wensen te verdiepen in de sociale wetgeving en het verwerken van loonsadministratie. De Expert Class gaat van start in oktober en duurt 1 semester.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille