Business colleagues

postgraduaat bedrijfsmanagement

postgraduaat bedrijfs-management
Postgraduaat bedrijfsmanagement aan VIVES Brugge Business School

Ambieer je een functie aan de top van jouw organisatie? Of wil je je positie als manager versterken? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Waar kan ik dit volgen?
VIVES studenten in campus Kortrijk

Word vertrouwd met het opbouwen en implementeren van een strategie, hoe je de aandeelhouderswaarde kan verhogen of hoe jij jouw teamleden op een hoger niveau tilt en hen motiveert om de bedrijfsdoelstellingen te halen.

Het postgraduaat bedrijfsmanagement is een praktische managementopleiding die een meerwaarde biedt voor elke ambitieuze manager. Het verruimt je blik op de bedrijfsvoering en versterkt je positie als professionele manager door het aanscherpen van jouw kennis en managementvaardigheden.

Deze opleiding geeft je een sterke academische basis. Onze docenten beschikken over de nodige expertise en hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ze bieden zeer praktijkgerichte oplossingen aan die direct bruikbaar en implementeerbaar zijn.

Postgraduaat bedrijfsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1

Lesdagen:
De lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Kantoor

Doelpubliek

Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

Kmo-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille of kmo-portefeuille.