studenten

Micro Degrees in bedrijfsmanagement

Micro Degrees in bedrijfs-management
Micro Degree bedrijfsmanagement aan VIVES Zuid

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een micro degree binnen bedrijfsmanagement, office management of International Start-up School laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Waar kan ik dit volgen?
specialiseren in handelswetenschappen en bedrijfskunde
student

De micro degrees van de opleiding bedrijfsmanagement bestaan uit een specialisatiepakket van 60 studiepunten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een micro degree bedrijfsmanagement laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een micro degree bedrijfsmanagement volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in het bedrijfsmanagement. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.

micro degree bedrijfsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Kies jouw opleiding:

Bedrijfsadministratie

Je behaalde een bachelor of master in een niet-economisch studiegebied, maar je wil met kennis van zaken het bedrijfsleven instappen? Economie, recht, Excel, boekhouden, inleiding fiscaliteit, sociale wetgeving, btw, verzekeringen, management accounting… zorgen voor een goede startbasis.

Eventorganisatie

Je wil je bachelor- of masterdiploma aanvullen met een specialisatie rond eventorganisatie? Je kan hierbij kiezen tussen de opties Business Events of Music & Entertainment.

Logistiek expert

Het logistieke gebeuren is een cruciale factor voor Vlaanderen. We zijn een export- en doorvoerland bij uitstek. Het bedrijfsleven smeekt om logistieke experten, met kennis van logistieke processen, douane- en accijnswetgeving, productieplanning, warehousing …

Marketing Communication Management

Verkoop meer van je producten of diensten via het internet met succesvolle online-marketing en e-commerce-tools. Deze praktijkgerichte opleiding geeft jou de benodigde kennis, handvatten en inzichten om jezelf te ontwikkelen tot een marketingcommunicatie-professional.

Marketingmanagement

Commerciële vaardigheden kan je in combinatie met elke vooropleiding bijzonder goed gebruiken in elk bedrijf of elke organisatie. Met aspecten als marketing, distributiebeleid, product- en prijsbeleid, communicatie, salestraining, marktonderzoek … trainen we je commerciële skills.

Marketingmanagement voor de automotive sector

Na je (technische) vooropleiding word je in deze micro degree klaargestoomd om een commerciële functie op te nemen in de automotive sector, één van de grootste branches ter wereld.

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >