laptop

Micro Degree toegepaste informatica via afstandsonderwijs

Micro Degree toegepaste informatica via afstands-onderwijs
Micro Degree toegepaste informatica aan VIVES Zuid

Informatica is overal en vormt een onmisbaar onderdeel van ons leven. Zonder informatica kunnen we niet meer werken, bankieren, autorijden of internetten. Bedrijven zouden bijna niet kunnen bestaan.

een beroep in de informaticawereld
laptop

Informatica is altijd in ontwikkeling. Zoek jij een opleiding op afstand die je klaarstoomt voor een beroep in de informatica-wereld? Met een van de getuigschriften van onze micro degrees toegepaste informatica op afstand, doe je een grondige dosis IT-vaardigheden op, zodat je ook op dat vlak een meerwaarde kunt zijn in je toekomstige werkomgeving.

Dit is een micro degree op basis van opleidingsonderdelen van de bacheloropleiding toegepaste informatica. Wie het micro degree op afstand afwerkt, behaalt een getuigschrift en kan meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor. Voor de vakken uit het micro degree krijg je dan een vrijstelling.

Toegepaste informatica studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Kies jouw opleiding

micro degree Artificial Intelligence

Het micro degree Artificial Intelligence kun je bij VIVES op afstand behalen. Je leert er de skills die nodig zijn voor het toepassen van AI in software.

micro degree Information Management

Het micro degree Information Management kun je bij VIVES op afstand behalen. Je wordt specialist in business intelligence en business analytics en haalt uit terrabytes bedrijfsgegevens net die informatie die nodig is om strategische bedrijfsbeslissingen te sturen en te ondersteunen.

micro degree IT Infrastructure

Het micro degree IT Infrastructure kun je bij VIVES op afstand behalen. Je wordt specialist in het opzetten en beveiligen van netwerken en servers.

micro degree Software Developer

Het micro degree Software Developer kun je bij VIVES op afstand behalen. Je ontwikkelt veilige, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke mobiele apps en  webtoepassingen, zowel de front-end, wat je als gebruiker ziet, als de back-end, wat onder de moterkap zit. 

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >