studenten

Micro Degree organisatie en management

Micro Degree organisatie en management aan VIVES Zuid

De micro degrees van de opleiding organisatie en management bestaan uit een specialisatiepakket van 60 studiepunten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Waar kan ik dit volgen?
opleiding micro degree organisatie en management volgen
werkgroepstudenten

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een micro degree organisatie en management laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een micro degree organisatie en management volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in organisatie en management. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.

organisatie en management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >