studenten

graduaat marketing

Graduaat in de marketing aan VIVES Zuid

Wil je graag in de marketing of sales (verkoop) aan de slag? Ben je gepassioneerd door communicatie, zowel via persoonlijk contact als digitaal/online? Wil je leren hoe succesvol te ondernemen/verkopen via social media en e-commerce? En sta je daarbij graag ten dienste van (online) klanten? Of hou je eerder van afwisseling en uitdagende targets?

Waar kan ik dit volgen?
opleiding graduaat in de marketing volgen
brainstormen

Ben je ondernemend en zie je overal kansen zonder daarbij een uitdaging uit de weg te gaan? Zoek niet verder! De keuzetrajecten Sales Support of Sales Representative van het graduaat marketing van VIVES zijn écht iets voor jou!

VIVES biedt binnen de studie twee keuzetrajecten aan. Wie kiest voor Sales Support, wil als "Sales Assistant" of "Commercieel Medewerker" een partner worden van klanten (oa. bij e-commerce), vertegenwoordigers en andere collega's. Wie kiest voor Sales Representative wil als "Vertegenwoordiger" of "Verkoper" zelf graag nieuwe klanten werven en opvolgen.

In beide trajecten leer je zowel commerciële, communicatieve, sociale, digitale, financiële én juridische skills. Allicht ben je "hands-on"? Top! Liefst 1/3 van de opleiding draai je mee in een bedrijf om ervaringen op te doen. Praktijk verzekerd!

Graduaat Marketing studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Specialiseer je in marketing

Sales Representative

In het keuzetraject Sales Representative van de graduaatsopleiding marketing leer je hoe je als vertegenwoordiger nieuwe klanten aantrekt en bestaande klantenrelaties onderhoudt en verstevigt. Dit kan zowel in de auto-branche, de immo-sector, de industrie, de horeca,...

Sales Support

In het keuzetraject Sales Support van de graduaatsopleiding marketing leer je de kneepjes van het verkoopsvak. Als Sales Assistant of commercieel medewerker ben je samen met je collega’s een partner voor (online) klanten, vertegenwoordigers en andere bedrijfsafdelingen. Verder help je ook mee om de 'Social selling' en 'E-commerce' te optimaliseren.

Lesinhoud

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >